Sosem ettem rengeteg gyümölcsöt, főleg, mert mondjuk az almát-banánt kivéve egyébként is ez az egyik legdrágább élelmiszercsoport, de most már pláne elszállt az ára...
A gyereknek megveszem, ő mindennap eszik, akár kétszer is, de magunknak már sajnáljuk rà a pénzt, ha mindennap ennek gyümölcsöt, simán elmenne csak arra havi 20-30 ezer :/
Évente pár szem epret eszek, ez régen is így volt, nem az ára miatt nem eszek, hanem mert nem szeretem
2022. febr. 23. 20:18
3/24 Miss Endzsi válasza:
Nyáron elrakom a gyümölcsöt, a szomszédnak van birsalmája, banánt, mandarint veszek boltban, nyáron néha sárgabarackot, sima almát nyáron szedek vadon nőttet, szedret, eperfa termést is gyűjtök, télen csipkebogyót, kökényt is szedek.
2022. febr. 23. 20:19
4/24 anonim válasza:
Mi drága a gyümölcsben?
A Tescoban 1 kiló alma 250 Ft, 1 kiló banán kb 400, 1 kiló narancs 300 alatt van.
Nem volt olcsóbb eddig sem.
2022. febr. 23. 20:20
5/24 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, az melyik Tesco, nálunk 500 ft/kg volt tegnap az alma és banán is. A mandarin meg 690/kg, narancsot nem néztem.
Mondjuk almát pont tudok 250 Ft-ért szerezni, de amúgy a legolcsóbb, amit eddig láttam most télen, az 400 ft volt. Körte 7-800/kg.
Nyáron meg a nyári zöldségek sem olcsóak. És akar a fene mindennap almát enni.
2022. febr. 23. 20:28
6/24 anonim válasza:
én inkább úgy fogalmaznék, hogy nem az árak brutálisak csak szimplán brutálisan nem vagyunk megfizetve
2022. febr. 23. 20:34
7/24 Miss Endzsi válasza:
Itt is 700ft/kg a narancs, 350 az alma, 470-600 a banán.
2022. febr. 23. 20:36
8/24 anonim válasza:
Folyton akciós vmelyik... azt kell venni ami epp olcsóbb.
A lidlben mindig vsn alma narancs 250 körül...
2022. febr. 23. 20:40
9/24 anonim válasza:
Én sosem eszek, nincs vágyam az édesre.
2022. febr. 23. 20:44
10/24 anonim válasza:
Igen, egyrészt az árak miatt, másrészt azért, mert ebben az időszakban mindig alig van valami. (A tipikus téli gyümölcsök nagyja már kifutott, az alma unalmas, a cseresznye viszont még nagyon messze van, ezért kínomban már a lekvárra is ráfanyalodnék, olyan gyümölcshiány gyötör ilyenkor.) Azt veszem, ami éppen akciós, de ennek nincs mindig jó vége. A múlt héten vásárolt Sparos narancsot például sírva eszem, olyan szar, undorítóan száraz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!