Olcsó, sokáig elálló kaják?
Nincsen nálunk Tesco csak Penny. De ott amiről beszélsz a hambi 800ft 2db és ráadásul moslék íze is van a húsának. Konzerves kaját szoktam venni, de munkába milyen már az ha viszem a babgulyásom kolbival nagy konzervekbe meg minden. Otthon még úgy ahogy el is megy, mert csak én látom milyen kaja is a konzerves, de közösségben nem.
A párizsi max 3 napig áll el a hűtőben, a virslitől már hányingerem van, a zacsis levest ki fogom próbálni de azzal az a baj hogy nem annyira laktató számomra. :/ Nem vagyok nagy darab, 66kg, de akkoris.
Vannak konzerves kaják,egész jók
Öntsd bele egy befőttes üvegbe,tanárom is mindig azt csinálta,rakott káposzta/karfiol,paradicsomos gombóc amiket szeretek.
De vannak éttermek ahol 1000forint az ebéd,és ki is viszik ha van ilyen lehetőséged próbáld meg.
5#
Főzni azért nincsen időm mert reggel 3 45kor indulok dolozni, és este jó ha 6ra hazaérek...
És ahhoz hogy valamennyire kipihenten keljek fel, 8-fél9 körül le kell feküdnöm aludni.
Most hazaérek, elmegyek boltba, lefürdök, eszek, ottvan hogy 7óra- fél8.
Utána abba az 1 órába nem sokmindent tudok csinálni, de hadd ne a házimunkával kelljen már foglalkoznom. Ezért mondtam hogy nincs rá időm.
6# Ezzel is minden rendben van, és köszi a válaszod, de ha hétköznap kiadok 1000 forintot csak ebédre, akkor az fizuig -10k mert 2*5 munkanap. töltöm a cigit, így 2 csomag dohi simán kell még addig, ami -5k. De a hétközbeni és hétvégi NEM ebédre is kell valaminek jutnia :/ Aztán 2 hétig 5k nemhiszem hogy elég napközbenre. Tudom tudom, hanyagolnom kellene a cigit. Csak aki napi szinten elszív 10-13 szál cigit annak nehéz. És még ígyis spórolok mindig a dohin. + azért is töltöm
Próbáld ki az E-cigit,sokkal jobb,800ft egy liquid.
Dohányboltba csak nikotin mentes van,de online lehet venni nikotinost is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!