Ez az árazás, hogy van? nemértem, ha 900g ennyibe kerül , hogy jön ki 1 Kg, 1665-Ft ra?
2021. dec. 22. 07:55
1/11 anonim válasza:
Esélyes, hogy az 1kg ár a nettó tömegre vonatkozik. A 900gr csomagolasban van X nettó tömeg, plusz a lé.
2/11 Andizsuzsi válasza:
Sehogy. Lehet, hogy az első válaszolónak igaza van, de így nem lehet feltüntetni az árat. Vagy mindkettő a nettó, vagy mindkettő a bruttó árra kellene, hogy vonatkozzon.
3/11 A kérdező kommentje:
Akkó jól látom, hogy nemstimm valami ugye?
2021. dec. 22. 09:20
4/11 Andizsuzsi válasza:
Igen, én úgy gondolom. Ha a második ár a nettó, azt oda kellett volna írni. Vagy valahol feltüntetni, hogy az összehasonlító ár a nettó tömegre vonatkozik.
5/11 anonim válasza:
600 g a töltő tömege.
999 Ft / 0.6 kg = 1665 Ft/kg
A 900 g a nettó tömeg, amiben a lé is benne van.
6/11 Andizsuzsi válasza:
"A 900 g a nettó tömeg, amiben a lé is benne van."
A bruttó. De ezt illene valahol feltüntetni.
7/11 anonim válasza:
"A bruttó. De ezt illene valahol feltüntetni."
Nettó az.
A bruttóban a csomagolás is benne lenne.
8/11 anonim válasza:
7-es, az 5. válaszban elírtad, a 900 bruttó, nem nettó, ezt javította a 6-os válaszoló.
9/11 anonim válasza:
8-as. Nem írtam el.
Ott van a képen:
Töltő tömeg: 600g (a benne lévő ubi lé nélkül, lecsepegtetve)
Nettó tömeg: 900g (ubi + lé)
A bruttó még több lenne, de az nincs feltüntetve. (ubi + lé + csomagolás)
10/11 Andizsuzsi válasza:
Elfogadom, ettől még e helyzet változatlan. Az összehasonlítási árnál fel kellene tüntetni, hogy mire vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!