Egri Bikavér (védett eredetű vörösbor) azonos évjárat: az egyik márka palackja 700 Ft a másik több, mint 2000 Ft. Megéri a drágábbat venni, v csak marketingfogás a magasabb árazás, h "minőségibbnek" gondolja az ember?
Figyelt kérdés
Magyarul, milyen gyártástechnológiai különgségek lehetnek egy Egri Bikavérnél, ami magasabb árat (és jobb minőséget???) eredményez?2017. szept. 23. 17:06
1/6 anonim válasza:
A bikavér eleve keverék bor, nyilván az aromában kedvezőbb keverék a magasabb árú.
2/6 anonim válasza:
Persze,hogy jobb. Az 500-700 forintos bikavéreknek köze sincs a bikavérhez.
3/6 A kérdező kommentje:
Oké. De miben különbözik egy olcsó és drága Bikavér? Mi van az egyikben, ami a másikban nincs? Tabletta?
2017. szept. 23. 18:26
4/6 anonim válasza:
Finomabb (jobb minőségű) szőlő, esetleg pl. jobb minőségű hordóban érlelve.
5/6 anonim válasza:
Tovább ideig érlelik, jobb minőségű tölgyfahordóban. Magyarul a pár száz forintos bikavért összecsapják, a pár ezrest nem.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a továbbképzést. :)
2017. szept. 24. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!