Milyen borból legjobb a VBK? És Pepsi vagy Cola?
Figyelt kérdés
2017. máj. 25. 12:20
1/9 Mojjo válasza:
Őszintén szólva VBK-nak mindegy. De ha már, akkor valamilyen portugieser-t mondanék. Esetleg kékfrankost. Mindenképpen tanninokban szegényebb vöröset.
2/9 Lassmich Ruhe válasza:
A VBK igazából csak úgy jó, ha kifelejtik belőle a K-t, de ha már mindenképpen kell bele, akkor már úgyis mindegy, csak ne valami csinált, tablettás vackot használjatok.
3/9 anonim válasza:
„De botrány, hogy nem tér ki a btk. arra, hogy emberiség elleni bűntett a vbk...”
(Belga: Boros)
4/9 anonim válasza:
Valami trágya bort vegyél ami magába ihatatlan, ugyanis a jó bort kár kólával elrontani. Kólából meg én Pepsivel szoktam inni, mert nekem az jobban bejön, de ha te a Cocát jobban szereted mint a Pepsit, akkor valószínű neked az jönne be jobban, szóval azzal a kólával igyad amit magában is jobban szeretsz.
6/9 anonim válasza:
Mindenképpen 1998-as Chateu Montpelliert javaslok egy kis hugymeleg Pesi Light-tal.
7/9 anonim válasza:
Édes borból a finom, azon kívül tök mind1. Inkább olcsó bor és drága kóla, mert úgyis a kóla ízét érzed. Hogy pepsi vagy coca az tök mind1, de az ilyen freeway, tesco gazdaságos, s-budgeteket érdemes kerülni, mert magukban is ihatatlanok...
(és amúgy a maci fröccs finomabb... vagy vodka-bodzás fanta, nyami)
8/9 anonim válasza:
#7 nem, baromira mindegy hogy 4%-os cukortartalmú édes vöröset keversz be 11,5%-os cukortartalmú kólával, vagy szárazat. Mivel az édes vörösekhez több mustsűrítményt adnak, mint az olcsó szárazhoz (kell abba is az alkoholfok miatt általában) ezért a szárazzal lehet jobban jársz. Leginkább kékfrankost ajánlok én is.
9/9 Trevor. válasza:
Dankó és Queen Cola nem olyan rossz. VBK eleve bebaszásra való szerintem, így itt nem a minőség az elsődleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!