A vörösbortól miért lehet berugni jobbab, mint egy fehér vagy egy rozétol?
Figyelt kérdés
2017. máj. 22. 18:09
1/12 A kérdező kommentje:
# jobbaN #
2017. máj. 22. 18:11
3/12 anonim válasza:
nem igaz az állításod...
---
Legalábbis csak részben. A rosék általában könnyű, asztali borok,, kevesebb az alkoholtartalmuk, mint egy jófajta vörösbornak. Viszont a fehérborok között van sok olyan, amitől fejre állsz.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2017. máj. 22. 18:45
5/12 anonim válasza:
Nem az számít hogy milyen ital, hanem hogy hány fokos az alkoholtartalma.
Talán a pezsgő a kivétel, mert az a szénsav miatt hamarabb a fejbe száll mint egy ugyanolyan alkoholtartalmú bor, de attól sem rúgsz be jobban, csak hamarabb.
6/12 anonim válasza:
Egyszer egy késői szüretelésű furmint a baráti 15%-os alkoholtartalmával jó alaposan fejbe vert pár pohár után.
7/12 anonim válasza:
Nagyapám csinált házilag fehérbort, rendszerint 20-23% között mozgott az alkoholtartalma. Azért csinálta ilyen erősre hogy sokáig elálljon. Ízre nem volt valami jó, de hatásra elég rendesen veri a bolti borok közel 100%-át függetlenül attól, hogy fehér, vörös vagy rozé.
8/12 anonim válasza:
7
Bort 20-23% alkoholtartalommal?Azt meg hogyan? Pálinkát öntött bele?
10/12 anonim válasza:
#8 én is ittam már baszott erős bort, szerintem hozzáadott cukor és élesztő egyszerre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!