Fehér vagy vörösbortól lehet jobban berúgni?
melyiktől lehet hamarabb berúgni és melyiktől lehet másnaposnak lenni, hányni kevesebb mennyiség elfogyaztása után? Tudom hoyg sokat számít a bor minősége is de ha két hasonló minőségűt nézünk, úgy értsétek a kérdést...
hallottam már hoyg valaki behányt egy üveg vörösbortól de én majdnem megittam egy egész üveg fehéret tegnap, najó, inkább felet-háromnegyedet, és meg se éreztem...
16/L
Amelyiknek magasabb az alkoholtartalma, de mivel nem nagy a különbség, ezért kb ugyanaz.
1 dologban biztos lehetsz, nem a színén múlik.
Elhanyagolható a különbség a vörös és a fehér között általában,
nagyobb eltétések lehetnek a fehéren és a vörösön belül, meg egymás közt.
Számít az alkohol és cukortartalom is,
száraz, édes, félédes, félszáraz-e a bor.
Ami leginkább számít:
a bevitt alkoholmennyiség és az egyén:
Tömeg, magasság, nem kor, gének, tűrőképesség, allergiák, reagálás típusa (ájulós vagy teleportálós, stb.).
Teleportálós?:DD
Köszi a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!