Melyik piától a legjobb berúgni? Amelyiktől nem leszek másnapos, de berúgok rendesen?
Figyelt kérdés
pia, alkohol, részegség2013. aug. 1. 22:23
1/12 anonim válasza:
Ha meglesz szólj nekem is xD Másnaposság kiküszöbölésére vannak italok pl. NOHO Drink de nem tudom menyire működnek. Talán mintha a pezsgőtől annyira nem lenne rosszul másnap az ember. Talán.
2/12 anonim válasza:
Házipálesz, valami jó minőségű :)
3/12 anonim válasza:
Olyan, amitől egyáltalán nem leszel másnapos, nincs.
A különbséget az jelenti, hogy finomszeszből készült kommerszet iszol, vagy rendes piát.
4/12 anonim válasza:
Én whiskey-t szoktam inni kólával sose voltam másnapos és mindig jól berúgtam.
5/12 anonim válasza:
Házipálesz???? LOL. Na én pont attól szoktam másnap reggel olyan rókapartit lerendezni, hogy az csak na.
6/12 anonim válasza:
igyál mentalikőrt vagy mentapálinkát:DDD
7/12 anonim válasza:
ha igazi falusi házi pálinkát iszol attól nem leszel
megittam belőle egy fèl litert és másnap semmi bajom nem volt
8/12 anonim válasza:
Na, a házipáleszről: Van, aki nagyon ért a minőséghez, van, aki az olcsósághoz.
A minőségitől nem lesz másnap, nagyon finom, de drága.
Az olcsótól lesz másnap, de be is állsz tőle, főleg, ha iszol más piát is, ráadásul jó olcsó.
Szóval az ajánlatom a jó minőségű házipálinka, egy kis mással is, mert együtt üt. Ez a megoldás viszont drága.
10/12 anonim válasza:
fütyülős menyire mondható jó minőségűnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!