Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Lehetséges 2%-os gyümölcsös...

Lehetséges 2%-os gyümölcsös sörtől berúgni?

Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 15:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha csak nem vagy gyerek szerintem nem nagyon.

Annyira kevés benne az alkohol, hogy nem tudsz akkora mennyiséget olyan gyorsan meginni...

2013. júl. 25. 15:49
 2/7 A kérdező kommentje:
ha mondjuk 10-et megiszok amilyen gyorsan csak tudok nem "csiccsentek" be?:D
2013. júl. 25. 15:58
 3/7 anonim ***** válasza:

10 doboz az 5 liter.

5 litert nem tudsz túl gyorsan meginni.

Enyhe becsiccsentést el tudok képzelni, ha valaki kevésbé bírja, de én pl amint elkezdek rendes sör után gyümölcsöst inni rögtön érzem, hogy józanodom, még csak szinten sem tart.

2013. júl. 25. 16:01
 4/7 anonim ***** válasza:

hát szerintem is lehetetlen annyit meginni belőle

amúgy én rendes sörből nagyon sokat meg tudok inni de ezekből a sörnek nevezett üdítőkből sose tudtam egynél többet leerőszakolni :D

2013. júl. 25. 17:35
 5/7 anonim válasza:
a spanom a bazsi az bebaszik mint a gebe a habjátó is. pedig régész győrbe
2013. szept. 15. 19:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem egyszerű, de egy fiatal, és apró lány, ha megiszik belőle 3-4 litert éhgyomorra, úgy gondolom hogy már érez valamit.
2013. szept. 20. 12:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyire sokat iszol és a szervezetetd mennyire bírja a piát.

Lehetségesnek tartom, bár nem valószínű. Ismerek olyan felnőttet, aki 1-2 pohár bortól már hangosan énekel és tántorog. Ha te is ebbe a csoportba tartozol, akkor a válaszom: igen.

2013. szept. 20. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!