Mi a különbség a kefír és az író között?
Figyelt kérdés
Mennyiben tér el a gyártástechnológia?2022. febr. 19. 10:01
2/5 anonim válasza:
Nyilván eltér, mert teljesen más a kettő.
Az író az aludttej alján levő folyadék, aminek a tetején van a megaludt tej. Gyakorlatilag csak a kettőt kell szétválasztani.
A kefir meg nem csak megaludt tej, hanem pluszban még erjesztik élesztőgombákkal.
3/5 anonim válasza:
"Mennyiben tér el a gyártástechnológia?"
Aludtej sajat magaban levo bakteriumoktol alszik meg, de szoktak gyorsitani kovaszos kenyerdarabkaval.
Kefir keszitesehez idegen oltoanyag kell ... ettol kaukazusi a kefir.
4/5 anonim válasza:
Az író mindenfajta olyan, a tejtermék gyártásnál keletkezett folyadék, ami a kazein (tejfehérje) kicsapódása után marad vissza. A kefir megfelelő baktériumok segítségével elvégzett tejalvasztás eredménye, amiben elvben szinte minden alkotórésze a tejnek benne marad, de a kazein kicsapódás miatt gél-szerkezetűvé válik.
5/5 anonim válasza:
De a legföbb különbség, hogy az iro ehet kefirt, de a kefir soha nem eszik irot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!