Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi a különbség a kefír és az...

Mi a különbség a kefír és az író között?

Figyelt kérdés
Mennyiben tér el a gyártástechnológia?

2022. febr. 19. 10:01
 1/5 anonim ***** válasza:
70%

[link]


[link]


szívesen

2022. febr. 19. 10:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
70%

Nyilván eltér, mert teljesen más a kettő.

Az író az aludttej alján levő folyadék, aminek a tetején van a megaludt tej. Gyakorlatilag csak a kettőt kell szétválasztani.


A kefir meg nem csak megaludt tej, hanem pluszban még erjesztik élesztőgombákkal.

2022. febr. 19. 10:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
67%

"Mennyiben tér el a gyártástechnológia?"


Aludtej sajat magaban levo bakteriumoktol alszik meg, de szoktak gyorsitani kovaszos kenyerdarabkaval.

Kefir keszitesehez idegen oltoanyag kell ... ettol kaukazusi a kefir.

2022. febr. 19. 10:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
Az író mindenfajta olyan, a tejtermék gyártásnál keletkezett folyadék, ami a kazein (tejfehérje) kicsapódása után marad vissza. A kefir megfelelő baktériumok segítségével elvégzett tejalvasztás eredménye, amiben elvben szinte minden alkotórésze a tejnek benne marad, de a kazein kicsapódás miatt gél-szerkezetűvé válik.
2022. febr. 19. 11:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
De a legföbb különbség, hogy az iro ehet kefirt, de a kefir soha nem eszik irot!
2022. febr. 19. 19:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!