Ez valami prémium kenyér?
Figyelt kérdés
Ma voltam nagybevásárolni és akárhogy keresgéltem, ennél csak drágábbakat találtam. Viszont ez is 500ft volt...
Normál 300ft-os kenyeret már nem is árulnak sehol?!
De hogy ebbe is mi a franc került 500ft-ba.. Semmi érdekeset nem látok rajta ami indokolná.
2022. febr. 15. 11:59
11/14 anonim válasza:
Teljes kiőrlésű sikérrel és magokkal dúsított 750 grammos cipót 293 forintból sütöm. Abban feleennyi összetevő van.
Egyértelműen arra szavazok én is kérdező, hogy ha tudsz, süsd magadnak a pékárut
12/14 anonim válasza:
13/14 anonim válasza:
12: igen-igen! Remek példa! :)))))
14/14 anonim válasza:
Jó minőségű kenyér bolti ára kb. 700-900 forint körül van.
Minőségi liszt, hagyományos kemence, összetevők száma 3, azaz kenyérliszt, víz és só.
Olyan kenyeret, amelyik húsznál több elemből áll, fele ennyiért kapsz. A húsznál több elemből minimum húsz felesleges a kenyérsütéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!