Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A Coop saját márkás termékeit...

A Coop saját márkás termékeit kik gyártják?

Figyelt kérdés
Ezekre gondolok pl: Mustár,ketchup,majonéz,torma,szörp,cola,tea,Fóliás sonka és a többi Coopos termékek. Van olyan amire nincs ráírva de láttam olyat amire rá van írva és ezért tettem fel a kérdést.

2020. ápr. 24. 20:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyetlen cég, hanem terméktöl függöen más-más.
2020. ápr. 24. 21:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Coop ketchup, mustár, majonézt mi gyártjuk az Univernél, szinte minden saját márkásat mi csinálunk
2020. ápr. 24. 21:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: Igen tudom hogy nem egy cég hanem más-más gyártja csak valahogy érdekel hogyan is működik ez az egész saját márkás dolog mármint hogy ugyan az gondolom mint a márkás csak jóval olcsóbb alapanyagokból esetleg más receptúrával készül nem?


Második válaszoló: Köszönöm a választ! Akkor a mustár az magyarul Univer csak más összetétellel esetleg más receptúrával. (lehet rosszul gondolom). És persze Coop néven fut.

2020. ápr. 25. 00:42
 4/7 anonim ***** válasza:
93%

A saját márkásak ugyanazok, mint a drágábbak.

Ez egyszerüen üzletpolitika, kiszámolták, hogy az öszes legyártott termék mekkora részet jó eladni "márkás", drága termékként, amiböl aránylag kevesebbet vesznek az ára miatt, meg ennyit jobb olcsón, "saját márkás"-ként eladni, viszont nagyobb mennyiségben veszik az emberek.

A termék elöállítási költsége valamivel alacsonyabb, mint a nö-name produkt esetében, azon nem sok a haszon, a márkásnál meg aránylag magas.

A gyártó cégnek sokkal több költsége lenne KÉT gyártósort beállítani más-más alapanyagokkal, egy soron gyártják az összeset.

Meg ugyanazt a terméket nem csak egy üzlethálózatban forgalmazzák saját márkaként, adott esetben akár 4-5 különbözö saját márkásként is elöfordul.

2020. ápr. 25. 08:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
64%
Teljesen más recept, mint az univer (gyengébb minőség)
2020. ápr. 25. 08:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
81%

76%-os nem jól írja, egyáltalán nem ugyanaz a márkás és a nem márkás, ez nem így működik. érezheti ugyanolyan finomnak esetleg, attól az alapanyagok mások benne és az egész gyengébb minőségű. Minden terméknél ki van számolva, gogy mennyibe kerül előállítani pl..hány ember kell a flakontöltő mellé, tárolni kell, alapanyagok egyesével..Pl.majonez esetében csak a minosegiben (univer, kania) van tojassargajalé, a gyengebben egesz tojaspor van és béta karotin. Nagyon nem ugyanaz a kettő ízre sem és árban sem.


Egyébként nalunk az univernél minden évben van nyílt nap, bár -iden a vírushelyzet miatt elmarad, de egyébként bárki megnézheti mi- hogy készül és kérdéseket is tehet fel természetesen

2020. ápr. 25. 08:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! A nyílt napra mondjuk én nem tudnék elmenni mert messze van mivel én Miskolcon lakom. De azt hiszem ennyi információ mellett is megértettem ahogy szerettem volna!
2020. ápr. 25. 11:25

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!