A prémium lekvárok jellemzően kemények? Ami lágyabb, az nem lehet prémium?
Figyelt kérdés
Csak mert amiket eddig vettem, alig lehetett kenni.2020. nov. 16. 11:17
1/8 anonim válasza:
Konkrétan milyet vettél?
Ezt így nem lehet általánosságban kijelenteni.
A prémium lekvárok jellemzője a magas gyümölcstartalom.
Az olcsóbbak meg tele vannak nyomva zselésítő anyaggal...
3/8 anonim válasza:
Tapasztalataim alapján pont a magas gyümölcstartalmú lekvárok a lágyabbak, a dzsemek pedig keményebbek, zselésebb állagúak.
4/8 anonim válasza:
Kérdező, nem véletlenül szilvalekvárt vettél? Az tényleg akkor jó, ha kocsikenőcs-szilárdságú... :)))
5/8 A kérdező kommentje:
Aldi vagy Lidl prémium kategóriás lekvár volt, úgy emlékszem. Most nem ilyen van itthon. Nem biztos, hogy minden prémium lekvár kemény volt, amiket ezeken a helyeken valaha vettem, már nem emlékszem.
2020. nov. 16. 12:30
6/8 anonim válasza:
Az a tuti, amit magad csinálsz, vagy háznál veszed. Mert az 80-90% gyümölcstartalmú, és nincs benne semmi furfangosság.
7/8 anonim válasza:
Mifelénk a lekvár puha, szinte folyós. A dzsem kemény.
De a boltiak általában mind keményebbek, zselések teljesen, függetlenül attól, hogy prémium vagy sem.
8/8 A kérdező kommentje:
Ez tényleg dzsem, köszönöm. Mindenkinek.
2020. nov. 16. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!