Ez valami prémium kenyér?
Figyelt kérdés
Ma voltam nagybevásárolni és akárhogy keresgéltem, ennél csak drágábbakat találtam. Viszont ez is 500ft volt...
Normál 300ft-os kenyeret már nem is árulnak sehol?!
De hogy ebbe is mi a franc került 500ft-ba.. Semmi érdekeset nem látok rajta ami indokolná.
2022. febr. 15. 11:59
1/14 anonim válasza:
Ez semmiképp se minőségi kenyér, inkább az átlagos kategória, amit én pl már nem ennék meg
Infláció van nem lezs soha már 300 foritnos kenyér. Ahogy 200 forintos alma se és 100 forintos 100as zsepi se. Mostmár ennyibe kerül egy nem is jó de nem is rossz kenyér
2/14 anonim válasza:
Nem, ez egy teljesen átlagos kenyér, csak minden drága. Én is csak azért szoktam 300 Ft körül venni, mert fél kg-sat veszek. Ha valami jobbat akarok, akkor már minimum 400.
3/14 anonim válasza:
Ha a T betűsben találtad, akkor ne csodálkozz, mert imádják túlárazni a dolgokat. Lehet, hogy máshol ugyanez a kenyér 300 Ft
4/14 anonim válasza:
5/14 anonim válasza:
Nem tűnt fel, hogy mindennek napról napra megy fel az ára?
6/14 A kérdező kommentje:
Hát ha ennél olcsóbban nem lehet fehér kenyeret kapni, akkor inkább sütök pogácsát kenyér helyett..
2022. febr. 15. 12:28
7/14 anonim válasza:
Egy kilós kenyér 500 forint?
Úristen....
Nálunk a helyi önkormányzati pékségben sütött 365, máshonnan hozott 510. És ez csak a sima egykilós kenyér. A teljeskiőrlésű meg magvas meg stb az még drágább.
8/14 anonim válasza:
Ha úgyis sütsz süss kenyeret. 220 Ft-ért elfogadható minőségű lisztet lehet kapni.
9/14 anonim válasza:
A sparos kenyér itt 500 forint. A pékségben szeletelve 560. Mikor ide költöztem csak 380 volt, ez 1 éve volt. Ugyanaz a pékség, ugyanaz a tulaj.
10/14 anonim válasza:
Fél kilós kenyeret szoktam venni, mert a férjem gluténérzékeny, így csak én eszem. Az kerül 300 forintba. Évekkel ezelőtt került a kilós ennyibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!