Guanciale helyettesítésére a füstölt tokaszalonna jó lehet?
2022. jan. 16. 11:00
13/21 anonim válasza:
Úgy nem helyettesíthető, ahogy te szeretnéd. Amit linkeltél, az jó esetben is csak sós pácot kapott füstölés előtt, míg a guanciale egy fűszeres pácolást kap. Ezen felül utóbbi nincs füstölve. Persze azzal is lehet carbonara-t csinálni amit te találtál, de ez csak akkor lesz jó, ha nem az eredetit szeretnéd elkészíteni, hanem csak valami hasonlót.
14/21 anonim válasza:
Guancialet csak porchettával helyettesítheted. Ha mást raksz bele az nem carbonara lesz.
15/21 A kérdező kommentje:
Bacont szoktak itthon bele ajánlani, onnan jött a bacon.
2022. jan. 16. 13:35
16/21 anonim válasza:
15
Persze meg knorr alapot meg tejszínt is. De hát annak nemsok köze van a carbonarahoz.
17/21 anonim válasza:
16: jujjj..... :)))))) IGen, zacskós alap + tejszín... És uramisten, hányan hiszik azt, hogy _az_ a Carbonara! Elkeserítő.
18/21 anonim válasza:
17. Akkor én vagyok a kivétel, mert nem hiszem azt hogy zacskós lenne az igazi carbonara.
19/21 A kérdező kommentje:
Tehát Magyarországon szinte lehetetlen eredeti carbonarat csinálni.
2022. jan. 16. 20:13
20/21 anonim válasza:
19.Nem tudom hogy pl. ennek mennyi köze lehet az eredetihez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!