Miért jobb a húsos káposztába/székelykáposztába a lapocka, mint a tarja ?
Azóta nem nagyon érkeztek indoklások!
Erősen jellemzi a színvonalat, meg a szakértelmet! :D
#11
Szerintem emiatt kapod az osztást, megjegyzem nem véletlenül!
"Én nem vagyok a híve ennek, hogy akinek mi ízlik, azt eszi, ez egy pc maszlag, az emberek 90%-a egyet ért abban, mi jó valamire, és mi nem.
Nem a maradék 10% kreténnel kell példálózni."
Eleve a stílusod bicskanyitogató, mert attól még senki nem kretén, hogy a saját, vagy a családja ízlése szerint főz.
#
13-14
...és csak tovább provokálod a 0-át!
"...olyan az ízlése, hogy a szart is megeszi."
Egyszerűen nem hiszem el, hogy a szakácsiskolában nektek nem tanítottak az ízlésről, mint szubjektív fogalomról!
Ami neked szar, lehet másnak finom és fordítva!
Nekem pl. szar a füstölt lazac a polip, a kagyló és a kaviár, lehet neked viszont a kulináris mennyország.
Egyébként nem tudom milyen indoklásokat vársz arra, hogy valaki megindokolja a gusztusát?
Én sem fogom neked megindokolni, hogy a fentieket miért utálom, mert indokolhatatlan.
Mert csak!...és kész!
És az "otthonkásokról":
Az otthonkások sokunknak az anyát, nagyit, dédit jelentik és pont ők tudtak úgy főzni, hogy a mai szakácsok zöme tanulhatna tőlük.
És mielőtt felcímkéznél, nem vagyok otthonkás, soha nem is voltam, de otthonkástól tanultam meg mások által is elismerten, nagyon-nagyon jól főzni.
Innentől úgy gondolom mindent elmondtam, így részemről nem lesz több hozzászólás feléd.
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!