Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért jobb a húsos káposztába/...

Miért jobb a húsos káposztába/székelykáposztába a lapocka, mint a tarja ?

Figyelt kérdés
Én eddig lapockát nem szoktam venni....a tarjára voltam 'ráállva'....lehet, ezután ez másképp lesz...pláne, ha megtudom, mire jobb az egyik és mihez a másik...
2022. jan. 9. 09:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
24%

Azóta nem nagyon érkeztek indoklások!

Erősen jellemzi a színvonalat, meg a szakértelmet! :D

2022. jan. 9. 14:25
 12/14 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem emiatt kapod az osztást, megjegyzem nem véletlenül!

"Én nem vagyok a híve ennek, hogy akinek mi ízlik, azt eszi, ez egy pc maszlag, az emberek 90%-a egyet ért abban, mi jó valamire, és mi nem.

Nem a maradék 10% kreténnel kell példálózni."

Eleve a stílusod bicskanyitogató, mert attól még senki nem kretén, hogy a saját, vagy a családja ízlése szerint főz.

2022. jan. 9. 14:45
 13/14 anonim ***** válasza:
75%

#

13-14

...és csak tovább provokálod a 0-át!

"...olyan az ízlése, hogy a szart is megeszi."

Egyszerűen nem hiszem el, hogy a szakácsiskolában nektek nem tanítottak az ízlésről, mint szubjektív fogalomról!

Ami neked szar, lehet másnak finom és fordítva!

Nekem pl. szar a füstölt lazac a polip, a kagyló és a kaviár, lehet neked viszont a kulináris mennyország.

Egyébként nem tudom milyen indoklásokat vársz arra, hogy valaki megindokolja a gusztusát?

Én sem fogom neked megindokolni, hogy a fentieket miért utálom, mert indokolhatatlan.

Mert csak!...és kész!

És az "otthonkásokról":

Az otthonkások sokunknak az anyát, nagyit, dédit jelentik és pont ők tudtak úgy főzni, hogy a mai szakácsok zöme tanulhatna tőlük.

És mielőtt felcímkéznél, nem vagyok otthonkás, soha nem is voltam, de otthonkástól tanultam meg mások által is elismerten, nagyon-nagyon jól főzni.

Innentől úgy gondolom mindent elmondtam, így részemről nem lesz több hozzászólás feléd.

Szép napot!

2022. jan. 9. 15:55
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Sertésnek nincs is taraja! :)))
2022. jan. 9. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!