Melyik húsféleségből (sertéstarja, lapocka) érdemes pörköltet főzni, ha szeretem a zsírosabb falatokat a pörköltben?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 28. 11:55
1/5 anonim válasza:
Lapocka, de én - főleg, ha bográcsban készül - szoktam belerakni csontos, bőrös húst is. Pl. így: 3 kiló lapockához egy csülök kicsontozva, felkockázva és egy darab füstölt köröm.
2/5 anonim válasza:
Lapocka és csülök, bőrös részével együtt.
3/5 anonim válasza:
Mindegy,teszel bele egy kanál zsírral többet,és lesz belőle kenhető pöri lé .
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2021. ápr. 28. 12:25
5/5 anonim válasza:
Csulok, tarja ... csaszarhus ... korom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!