Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik húsféleségből (sertésta...

Melyik húsféleségből (sertéstarja, lapocka) érdemes pörköltet főzni, ha szeretem a zsírosabb falatokat a pörköltben?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 28. 11:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lapocka, de én - főleg, ha bográcsban készül - szoktam belerakni csontos, bőrös húst is. Pl. így: 3 kiló lapockához egy csülök kicsontozva, felkockázva és egy darab füstölt köröm.
2021. ápr. 28. 11:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lapocka és csülök, bőrös részével együtt.
2021. ápr. 28. 12:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
32%
Mindegy,teszel bele egy kanál zsírral többet,és lesz belőle kenhető pöri lé .
2021. ápr. 28. 12:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2021. ápr. 28. 12:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Csulok, tarja ... csaszarhus ... korom.
2021. ápr. 28. 20:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!