A Nógrádi ropi gyártója miért képtelen az egyenletes színvonalra?
Elképesztően ingadozó és megjósolhatatlan, hogy az aktuális zacskó milyen lesz. Durván sós vagy teljesen sótlan a két leggyakoribb hiba, de ma egy szénné égetettet sikerült vennem, ami három szál után a kukában landolt.
Hogyhogy ennyire nincs náluk minőségbiztosítás?
Ami nagy kár, mert amikor az esetek 2/3-ában eltalálják, akkor nagyon finom.
Hát nem tudom, akkor biztos direkt heccelésből Budapestre hordják a selejtet, de évek óta ezt tapasztalom.
Külön vicc, hogy egy olyan városból származom, ami anno (20 éve) ropiban a Nógrádi riválisa volt legalább az ország egy részén. Náluk sem voltak ilyen kilengések.
Sokszor szarrá van égetve, máskor meg nagyon finom.
Sajnos így már sokszor nem merem megvenni mert majdnem mindig keserüre van égetve, azt nem tudom megenni
A Nógrádi ropi is nagyon finom, de ha neked nem annyira jön be, akkor ajánlom a Tescos ropit. A Tesco honlapján amit találtam most ropit annak más lett a csomagolása, de régebben ilyen lilás színű volt és az nagyon jó volt. Ha van még ilyen lilás színű, akkor azt próbáld ki, de ha már csak ez a ropi van ami a honlapjukon van, akkor meg azt próbáld ki. Hátha neked is bejön. :)
Ez ami a honlapjukon van: [link]
Ez a régi csomagolású, ami nagyon finom volt, hátha még most is lehet kapni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!