Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A konzerv őszibaracknál hogy...

A konzerv őszibaracknál hogy csinálják, hogy olyan sima, és egyenletes, nincs rajta hámozásnyom?

Figyelt kérdés

#hámozás #konzerv őszibarack
2013. nov. 22. 09:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
gépi hámozás van és ez nem késekkel történik,hanem forró és nagynyomású gőzzel, lenyomják a héját
2013. nov. 22. 09:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Akkor ez házilag nem megoldható :(
2013. nov. 22. 12:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!


Házilag is megvalósítható, forró vízbe dobod és lejön a héja magától!

A lényeg, hogy keményebb, de érett barackokkal lehet ez megcsinálni, mert a puhák azok szét is jönnek a héj távozásával együtt!


Üdv egy Anyuka

2013. nov. 23. 09:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A legközelebbi berakáskor ki fogom próbálni :)
2013. nov. 25. 12:09
 5/5 anonim ***** válasza:
és még csodálkozunk, hogy a férfiak a csupaszt szeretik
2018. júl. 12. 18:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!