Miért nem szabad a nyitott konzervben tárolni 1-2 napig a kaját?
Figyelt kérdés
Kinyitottam egy konzervet és a hűtőbe tettem de egy ismerősöm szerint nem szabad így tárolni.2013. máj. 3. 23:27
1/3 anonim válasza:
Mert felnyitáskor az konzerv anyaga, az alumínium elkezd oxidálódni. Nemhogy 1-2 napig, de 1-2 óránál tovább sem szabad a konzervben hagyni, hacsak nem akarsz fémízű kaját.
2/3 anonim válasza:
Ez már nem igaz, a mai konzervdobozok belül be vannak vonva olyan müanyaggal, ami nem reagál semmiféle élelmiszerrel.
De ettöl függetlenül nyugodtan átteheted másba.
3/3 anonim válasza:
Volt valaha is alumínium anyagú konzerv??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!