Ha a babot a felbontott konzervben hagyom, nagy baj?
Figyelt kérdés
Úgy értem, nekem lesz valami bajom tőle? Persze hűtőbe tenném, és mondjuk másnap megenném a maradékot.2012. nov. 24. 13:20
1/6 anonim válasza:
Miért lenne baja? Addig is abban a dobozban volt, ami lényegében egy edény. Ne félj jó helyen van benne a bab egy napig. Legalább nem kell mosogatni egy másik edényt.
2/6 anonim válasza:
2-3 napig biztos nem lesz baja..
3/6 anonim válasza:
Be kell folpackba csavarni és nem kap levegőt.
4/6 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy a maradékot ki kell szedni zárható edénybe, konzervdobozban nem szerencsés tárolni. Nem tudom miért, már megszokásból csinálom így, de régebben hallottam, hogy felszaporodhatnak az ételben egészségre káros dolgok.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, én is úgy hallottam, hogy annyira nem egészséges a felbontott konzervban tárolni a kaját - nem tudom, lehet, hogy nem igaz... de hát remélem egy napot kibír, akárhogy is van.
2012. nov. 24. 18:38
6/6 anonim válasza:
Semmiképpen sem szabad a felbontott konzervben tartani az ételt, mert nagyon hamar megromolhat.
Át kell önteni más edénybe, tálba, fazékba, lábosba.
Ha este bontod ki és másnap mondjuk délig megeszed talán még belefér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!