Csirkemell csíkokat hogyan lehet úgy befűszerezni (so+bors), hogy egyenletesen jusson minden részére a húsnak a fűszerből?
ne a serpenyőbe fűszerezd..
hanem egy tálban, és kėzzel összeforgatod amikor rá raktal mindent
Komolyan akkora rakétatudomány, hogy előre fűszerezd be és keverd össze?
Nem értem...
Köszönöm az első kettő választ!
Harmadik neked ez a lenéző stílus boldogságot okoz? Aki már csinálta sokszor annak biztos nem nagy cucc. Én spec mostanában kezdem megint megszeretni a húst úgy 7 év után, így még nem csináltam. Az oldal kérdések feltevésére való, és vannak nagyon kezdők is, bármilyen hihetetlen. Elég bántó a hozzászólásod. Ha nincs türelmes értelmesen válaszolni, görgess tovább inkább....
Köszönöm szépen, ez is egy jó megoldás. És ilyenkor mennyi fűszer kell az olajba? Egy egy csipet so-bors mondjuk? Sajna még fogalmam sincs az arányokról :S illetve ha megforgatod olajba, akkor még a serpenyőbe is kell olajat tenni vagy oda már nem?
Tudom nagyon kezdő kérdések, de a neten ezekre nincs konkrét válasz, kérdeznem meg nincs igazán kitől., ami nagyon rossz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!