Bölcsességfog műtét utáni ételeket mondanátok?
Figyelt kérdés
Pár napja volt és most 2 bölcsességfogamat is kihúzták és nem akarom hogy bármi bele menjen a lyukba ami már szépen forr össze. Viszont a gyökérkezelt fogaimmal se rághatok egy ideig így viszont lassan 4 hete alig ettem valamit ezért nagyon lefogytam 43.kilóra pedig 50 szoktam lenni vagy 45 kb. Meglepett de hát most nincs választásom. De szeretnék azért bőségesen enni amit lehet, de olyat hogy ne kelljen aggódni közben, hogy belemegy és rágni kell. Eddig leveseket, krumplifőzeléket próbáltam, pudingokat, májkrémeket. De már unom. Milyen más kajákat tudok enni még amivel azért híztatok? Kb mennyi idő amíg teljesen eltűnik a lyuk onnan mellesleg?2021. okt. 31. 22:43
21/23 A kérdező kommentje:
Mondjuk ilyen kolbász félek már kemény dió nem? Szeletelve esetleg.
2021. nov. 1. 03:27
22/23 A kérdező kommentje:
Öreg vagy kekszek azok nem igaz?
2021. nov. 1. 03:47
23/23 A kérdező kommentje:
22.oreo
2021. nov. 1. 03:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!