Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Félek kicsit a bölcsességfog...

Félek kicsit a bölcsességfog műtétemtől, hogy nyugodjak le?

Figyelt kérdés

Elsőt túléltem és az meglepetésemre hamar meg volt úgy 5 perc lehetett. Meg akkor nem is izgultam mert minden olyan hirtelen történt szinte aznap meg volt így nem is volt elég időm izgulni.

Fájni nem fáj csak először de kaptam még érzéstelenítőt és semmit nem éreztem csak azt hogy kicsit kellemetlen meg hallottam ahogy recseg ott a fog meg minden. Viszont a másik bonyolultabb lesz azt mondta, mert az máshogy tört le és félek hogy ez sokáig tart majd. Itt is lesznek mellékhatások mint az elsőnél? Láz, hidegrázás stb? Két napig tartottak de akkor ijesztő volt.:D Pár nap múlva lesz.

2021. okt. 26. 14:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy túl leszel rajta, nem kell többet szenvedned miatta, mert megszabadulsz tőle. Pár nap és el is felejtheted az egészet. A műtét közben segíthet, ha valami kellemes emléken vagy emberen jár az agyad, így kevésbé figyelsz oda az esetleges kellemetlenségekre.
2021. okt. 26. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!