Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Kihez forduljak, ha atvertek...

Kihez forduljak, ha atvertek a boltban?

Figyelt kérdés

Ma reggel vettem a helyi coopban egy csomag sós mogyorót, de felbontas után rögtön kiderult, hogy nem sós, pedig én direkt sosat akartam. Hova tudok menni reklamalni?

Bizonyítani már nem tudom, hogy sótlan volt mert megettem.

2021. okt. 28. 09:28
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

A sós mogyoró lényegesen kevésbé sós, mint pár évvel ezelőtt. Szóval ha nem volt teljesen natúr, akkor az bizony sós mogyoró volt.

Egyébként a gyártónál tudsz reklomálni, a boltosnak ehhez semmi köze.

2021. okt. 28. 10:12
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Minden negatív felhang nélkül, esküszöm irigylem a problémáidat!
2021. okt. 28. 10:15
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt nem a bolt a hibás hanem a gyártó. A bolt arról nem tehet, hogy nem sós terméket küldtek.

Amúgy ahogy írták már tényleg nem annyira sósok a dolgok. Egyre több dologban csökkentik a sót.

2021. okt. 28. 10:33
 14/34 anonim ***** válasza:
98%

Szoval annyira felizgattad magad a nem-sos mogyin, hogy bosszubol megetted, aztan vered magad hogy aaaaahhahahatveeeherteeheeek?

Unatkozo tizeves h*lyegyerek, felesleges barmit valaszolni neki.

2021. okt. 28. 10:46
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld erről jut eszembe hogy pár éve vettem 10 rúd téliszalámit, megettem és most úgy emlékszek hogy parizer íze volt. Elmegyünk együtt reklamálni?
2021. okt. 28. 10:49
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Kiscsillag, neked SEMMI jogod nincsen. Miért? Mert nem tudod bizonyítani. Ha meglenne a sózott feliratú zacskó benne a teljesen sótlan termékkel, akkor volna kézzelfogható. De még akkor sem fognak bemondásra csinálni bármit is, mert ennyi erővel beletöltheti a sósba a sótlant valaki. Romlott terméknél is bevizsgálás van pl.
2021. okt. 28. 12:03
 17/34 anonim ***** válasza:
20%
A probléma jövőbeni megoldása egyedül az lehet, hogy még a boltban kinyitod a szimpatikus csomagot és megkóstolod. Ha az sem ízlik, visszateheted.
2021. okt. 28. 12:58
 18/34 A kérdező kommentje:

32 éves vagyok, kvara nem kisgyerek.

A másik meg hogy azért tart itt az ország, mert az emberek nem állnak ki az igazukert!

2021. okt. 28. 16:53
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Az ront a helyzeten, hogy 32 évesen ekkora a legnagyobb problémád. Hála istennek! Viszont bármikor megsózhattad volna te is azt a mogyorót, megvan a módja.. És az ország pont azért tart itt, mert ilyen lényegtelen dolgokkal kell foglalkozzanak az emberek a fontos dolgok mellett, ahelyett, hogy mindenki fejlesztené magát mentálisan. Ráférne pár emberre..
2021. okt. 28. 16:59
 20/34 anonim ***** válasza:
81%
Jogod van? Vszeg nem volt annyira megsózva. Az, hogy te egy kiló sót dobnál rá, egy dolog.
2021. okt. 28. 17:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!