Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Kihez forduljak, ha atvertek...

Kihez forduljak, ha atvertek a boltban?

Figyelt kérdés

Ma reggel vettem a helyi coopban egy csomag sós mogyorót, de felbontas után rögtön kiderult, hogy nem sós, pedig én direkt sosat akartam. Hova tudok menni reklamalni?

Bizonyítani már nem tudom, hogy sótlan volt mert megettem.

2021. okt. 28. 09:28
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
97%

Talán a Sóhivatalba?

Ember, a mogyoróra RÁ VAN ÍRVA, ha sózott.

Ha nem volt ráírva, akkor az nem sózott.

Levetted a polcról (elolvastad? nem olvastad?) kifizetted és megetted!

Akkor most már mit akarsz?

Nem a boltban vertek át, hanem te nézted el! Ha legalább a zacskója és egy pár szem meglenne, azzal a bolt reklamálhatna a gyártó felé, hibás töltés miatt, de így, hogy megetted ...:D

2021. okt. 28. 09:34
 2/34 A kérdező kommentje:
Ra volt írva hogy sózott, de nem volt az!
2021. okt. 28. 09:36
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
A boltos nem fogja kibontogatni a termékeket - a mogyorót sem - hogy sós, vagy nem sós, neked kellett volna elolvasnod!
2021. okt. 28. 09:36
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Ők nem tudják, hogy te sósat akartál. Rendszerint az a dolguk, hogy kiszámolják, hogy te mennyiért vásárolsz és teljesítsék/teljesíttessék a tranzakciót. Neked pedig az a dolgod egy boltban, hogy elolvasod amit vásárolsz és ha szeretnéd, akkor berakod a kosaradba és kifelé kifizeted. Ha a kezedbe is nyomták, neked akkor is el kellett volna olvasnod, hogy mit vásárolsz. Az ilyen emberek miatt kezdem megutálni a munkámat..
2021. okt. 28. 09:37
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

Okés, de akkor miért etted meg?

Legközelebb megemlítheted a boltban, de semmi nem lesz belőle, mert nem tudod bizonyítani.

2021. okt. 28. 09:38
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg bírtad enni, akkor nem lehetett olyan nagy probléma az, hogy sótlan volt.
2021. okt. 28. 09:41
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
:-DD Egyébként nem a bolt vert át, hanem a gyártó.
2021. okt. 28. 09:48
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

Holnap vegyél egy ugyanolyat, még a boltban bontsd ki és el lehet dönteni, hogy sós vagy nem sós, hibás volt e töltés vagy sem.

Mert olyan nincs, hogy egy tonna mogyoróból csak 1 zacskó hibás.

2021. okt. 28. 09:49
 9/34 anonim ***** válasza:
94%

Annyira szánalmasak az ilyen emberek, akik pattognak, de azért megeszik/elhasználják a terméket. Kibontod, megkóstolod, sótlan, na akkor talán lehetne reklamálni, lenne esély.

Te amúgy az a típus vagy, aki ugat az étteremben is, hogy milyen szar a kaja, de persze csak miután naaaagy nehezen legyűrte minimum a felét?

2021. okt. 28. 09:57
 10/34 A kérdező kommentje:

Miért lennék idióta. A vásárlónak igenis van joga ilyen esetben.

Különben is azért ettem meg mert annyira elvoltam keseredve, hogy sótlan volt a mogyoró, hogy csak az evés tudott lenyugtatni kicsit.

2021. okt. 28. 10:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!