Kihez forduljak, ha atvertek a boltban?
Ma reggel vettem a helyi coopban egy csomag sós mogyorót, de felbontas után rögtön kiderult, hogy nem sós, pedig én direkt sosat akartam. Hova tudok menni reklamalni?
Bizonyítani már nem tudom, hogy sótlan volt mert megettem.
Talán a Sóhivatalba?
Ember, a mogyoróra RÁ VAN ÍRVA, ha sózott.
Ha nem volt ráírva, akkor az nem sózott.
Levetted a polcról (elolvastad? nem olvastad?) kifizetted és megetted!
Akkor most már mit akarsz?
Nem a boltban vertek át, hanem te nézted el! Ha legalább a zacskója és egy pár szem meglenne, azzal a bolt reklamálhatna a gyártó felé, hibás töltés miatt, de így, hogy megetted ...:D
Okés, de akkor miért etted meg?
Legközelebb megemlítheted a boltban, de semmi nem lesz belőle, mert nem tudod bizonyítani.
Holnap vegyél egy ugyanolyat, még a boltban bontsd ki és el lehet dönteni, hogy sós vagy nem sós, hibás volt e töltés vagy sem.
Mert olyan nincs, hogy egy tonna mogyoróból csak 1 zacskó hibás.
Annyira szánalmasak az ilyen emberek, akik pattognak, de azért megeszik/elhasználják a terméket. Kibontod, megkóstolod, sótlan, na akkor talán lehetne reklamálni, lenne esély.
Te amúgy az a típus vagy, aki ugat az étteremben is, hogy milyen szar a kaja, de persze csak miután naaaagy nehezen legyűrte minimum a felét?
Miért lennék idióta. A vásárlónak igenis van joga ilyen esetben.
Különben is azért ettem meg mert annyira elvoltam keseredve, hogy sótlan volt a mogyoró, hogy csak az evés tudott lenyugtatni kicsit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!