Kihez forduljak, ha atvertek a boltban?
Ma reggel vettem a helyi coopban egy csomag sós mogyorót, de felbontas után rögtön kiderult, hogy nem sós, pedig én direkt sosat akartam. Hova tudok menni reklamalni?
Bizonyítani már nem tudom, hogy sótlan volt mert megettem.
Ki beszél erről? Ne terelj!
Az a gond, hogy bekajáltad és utólag dünnyögsz!
De esetleg vidd el a székletedet az ÉMI-nek, hogy vizsgálják be, ennyi maradt!
És ezt mégis mi a francért kellene neked elhinnem, ha odajönnél ugatni?
Van bizonyítékod? Nincs. Még képen is röhögnélek, ha előadnád, hogy ja amúgy azért megetted az egészet.
De, qrvára KISGYEREK vagy, mert nem fogod fel 32 éves létedre, hogy bemondásos alapon nem vagy jogosult semmire.
Ja és mikor én más felvágottat kaptam, mint amit kértem és otthon észrevettem, nem felzabáltam az egészet és mentem utána dumálni, hanem megfogtam, visszacsomagoltam, bevittem a boltba, mutattam a címkét, hogy más van rajta, mint amit csomagoltak. Elnézést kértek és rögtön adták azt, amit ténylegesen kértem és kifizettem. Ennyi a nagy történet. Én KIÁLLTAM (már ha annak lehet nevezni, hogy jeleztem egy tévedést) az igazamért, ellenben neked csak itt nagy a pofád. Élőben meg behúzod füled-farkad, gondolom, mindenki leszar, nem mellesleg tudod, hogy elzavarnának.
Tehát:
Vettél a boltban egy sós földimogyit, ami valójában nem volt sós.
Ebben az esetben nem a bolt hibás, hanem a gyártó. Írsz szépen nekik egy levelet, hogy az x tételazonosítójú mogyoró, amit itt-és itt vettem, nem volt sós. A gyártó válaszolni fog, és küldd valami kompenzációt (tapasztalat).
1. A bolt nem hibás, ha tényleg sótlan volt a mogyoró, amire rá volt írva, hogy sós, akkor a gyártónál reklamálj.
2. Utólag nem reklamálunk, ez egy alapszabály, ha már megetted, akkor nem tudod semmivel bizonyítani, hogy nem volt sós.
3. Ennek ellenére írhatsz a gyártónak, az ilyen szarrágók ellen az a módszerük, hogy elnézést kérnek, és esetleg kapsz tőlük egy csomag mogyorót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!