Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ki kóstolta meg a dubai csokit?

Ki kóstolta meg a dubai csokit?

Figyelt kérdés
Néztem róla videókat, és tömény olajos magból készült krém van benne, nagy mennyiségben. Szerintem belőlem egy kocka csoki is vagy kijönne alul, vagy pattanásos lennék tőle. Akik kóstolták, nekik milyen az íze? Töményen pisztáciás?
dec. 6. 16:59
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Ismerősöm azt mondta, hogy nem erősen pisztáciás, sokkal inkább édes.
dec. 6. 17:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Nekem mások meg sósnak mondták.
dec. 6. 17:11
 3/10 anonim válasza:
74%
Nem sós, atom édes, a pisztácia krém is az. De nem az van benne többségben, hanem kadaif tészta. Olyan, mintha összetört pirított ropogós cérnametéltet ennél édes krémmel és csokival.
dec. 6. 17:29
 4/10 A kérdező kommentje:
Értem.
dec. 6. 17:31
 5/10 anonim ***** válasza:
65%

Én vettem több félét és csináltam is.

Szerintem isteni finom. Az nem cérnametélt hanem egy török tészta ami sok édesség alapja.

Mi megcsináltuk nutellával is.

Én is érzékeny vagyok az olajos magvakra de semmi kiütés sem jött ki.

dec. 6. 17:55
 6/10 anonim válasza:
82%
Hol írtam olyat, hogy az cérnametélt? Azt írtam, hogy kadaif tészta, ami olyan, mintha cérnametélt lenne lepirítva. Szerintem nem ugyanazt jelenti a kettő.
dec. 6. 18:00
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
nekem nem is gusztusos ez csoki mėg látványra sem .
dec. 6. 18:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Megkóstoltam. Kifejezetten finomnak találtam, de semmi extra, az Aldiban is találok hasonlóan jó csokit - hatodannyiért.
tegnapelőtt 10:14
 9/10 anonim válasza:
Az édessége és úgy lényegében az egésznek az íze, finomsága attól függ, hogy melyik márkát kóstolta az ember. Például valamelyikbe csak 13% pusztácia van, valamelyikbe jóval több. Az egyiknek finomabb a csokoládé íze, a másiknak rosszabb, stb.
tegnapelőtt 14:35
 10/10 A kérdező kommentje:
Elég drága kóstoló.
tegnapelőtt 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!