Mikor kóstolt a babád először csokit?
Figyelt kérdés
2014. dec. 9. 13:14
1/12 anonim válasza:
1 éves múlt egy kicsivel, amikor megkóstolta, de utána még elég sokáig nem evett csokit.
2/12 anonim válasza:
13 hósan, túró rudit. De nem rendszeresen, alkalomszerű.
3/12 anonim válasza:
Enyém is túró rudit, 1 évs kora után.
4/12 anonim válasza:
10 hónapos, tegnap a párom túrórudit kóstoltatott vele mert h már evett túrót akkor ezt miért ne. Csak egy falat volt legalább. Amúgy sokáig nem fog még csokit kapni.
5/12 A kérdező kommentje:
Érdekes, kb egy hete kérdeztem meg az embereket, hogy kenyeret mikor etetett először a babájával és érdekes válaszokat kaptam. 6-7 hónap, meg kenyérhéjat rágcsál. A csoki a veszélyesebb?
2014. dec. 9. 14:51
6/12 anonim válasza:
Nem baba volt már, 20 hónapos kisfiú. A csokival nagyon sokáig vártunk, más nasit kapott néha, kölesgolyó, buláta, alig sós pufi, és hasonlók. Nem édességfüggő, de szereti.
7/12 anonim válasza:
Kernyér héjat, kiflit már akkor kaphat ha van pár foga. És babapiskótát is.
"Veszélyesebb" annyiból, h édesség... de persze mértékkel kell adni. Amúgy meg mi nem veszélyes...? :)
8/12 anonim válasza:
Egy éves elmúlt, mikor túró rudit kapott, akkor is csoki nélkül. Most majdnem két éves néha eszik rudit, tejszeletet, kinder csokit. Szelet csokit ma evett először a mikuláscsomagból.
9/12 anonim válasza:
Egy éves volt, amikor először megevett egy fél kocka milka csokit. Néha kap, nem mindennap, de főleg most, hogy kapott Mikulásra rengeteg édességet, adunk néha neki. (14 hónapos múlt)
10/12 anonim válasza:
16 hónapos-most törtem egy akkorát mint a gyufa vége-ennyi volt,de én is várok vele még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!