Ki kóstolta meg a dubai csokit?
Figyelt kérdés
Néztem róla videókat, és tömény olajos magból készült krém van benne, nagy mennyiségben. Szerintem belőlem egy kocka csoki is vagy kijönne alul, vagy pattanásos lennék tőle. Akik kóstolták, nekik milyen az íze? Töményen pisztáciás?dec. 6. 16:59
11/12 anonim válasza:
Rosszul vagyok ettől a konzumidióta felhajtástól! Nem vagyok hajlandó megkóstolni sem!
12/12 anonim válasza:
En mar ketszer jartam a boltban es nem lehetett kapni. Aztan arra gondoltam,hogy gyanusan nagy a hype korulott meg igazából amit csokibol ki lehet hozni azt már kihoztak. Úgyhogy,pirosmogyorosat vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!