Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Németországban még mindig...

Németországban még mindig lehet kapni nyers fűszerezett sertéshúst, amit nyersen szokták elfogyasztani?

Figyelt kérdés
Kb. 15 éve lehetett ilyet kapni Németországban élelmiszerboltban, a német ismerősöm még mondta is, hogy bélpolipja volt, mert sok ilyen ételt evett. Milyen néven lehet rátalálni?
dec. 6. 01:00
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
Streichmettwurst?
dec. 6. 06:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez észak-német étel, természetesen lehet kapni.

Az ismerösöd meg csak ezen élt vagy honnan akarja tudni, hogy PONT ETTÖL kapot valamit?

Mellesleg ha ez igaz lenne, Németország északi részein mindenkinek ilyen baja lenne.

Hackepeter a neve és a hentespultoknál lehet kapni csak, mivel mindig frissen készítik. (Ahogy a tatárbifszteket is frissen, nyers marhahúsból)

1-es: a Mettwurst nem nyers.

dec. 6. 07:54
 3/5 anonim ***** válasza:

2# igaz.

Hackepeter: azt hittem, hogy ez egy családon belüli vicces szó, nem is kerestem rá eddig🙂🙃

dec. 6. 13:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Simán Mett az, ami a Hackepeter szinonímája.
dec. 6. 14:47
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

#2 Nyilván nem 100%, hogy ettől az ételtől kapta, de nekem így volt elmesélve.

dec. 6. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!