Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A kenyeret miert nem sutik...

A kenyeret miert nem sutik meg a boltokban mostanaban? Nyers belul.

Figyelt kérdés

3 félét vettem ma es mindharom nyers.

Az Aldiba mindet viszem vissza…nincsenek megsulve, olcso kenyerek ilyenek, ugy latszik…..

1 db pannon suto 900 ft kiloja, csomaholt, szeletelt.

2 db: f&r suto, buaörs, 400 ft kiloija. Csomagolt.

aug. 23. 23:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
24%
Lehet, csak a rovarszármazékok miatt nem kúl az állag. :D
aug. 24. 00:34
 2/18 anonim ***** válasza:
75%
Ha normálisan megsütnék nem mennél vissza másikat vásárolni...
aug. 24. 01:15
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Tölthetnél fel képet is.Folyik a közepe?Még nem találkoztam sületlen nyers kenyérrel.

Más dolog hogy nem a boltban sütik hanem pékség.

Van egy pár kissebb amire rá sütnek mert fagyasztott de erről nem ők tehetnek.

aug. 24. 08:22
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem folyik,de tapados a belseje, nem ruganyos.
aug. 24. 11:25
 5/18 A kérdező kommentje:
A Kozepkori Angliaban is igy trokkoztek a pekek, mivel akkor is a nehez kenyer volt az ertekes. A vevo a boltban megfogja,erzi,hogy nehez,jofajta kenyer esmegveszi. Regi trukk. Iden nyar ota divik Magyarorszagon.
aug. 24. 11:27
 6/18 anonim ***** válasza:
A sütés minősége szakértelem és odafigyelés kérdése. Minden terméknek vanna normái: vetési hőfok, sütési hőfok, sütési idő. Ehhez jön a kemence spec tulajdonsága, amit a dolgozónak ismernie kell. A kenyér nyúlósodádát viszont gombabetegség is előidézheti, ami jó sütés esetén is előjön.
aug. 24. 15:53
 7/18 anonim ***** válasza:
Ezeket nem a boltban sütik, hanem a pékségben, automata kemencékben. Nem valószínű, hogy elromlott mindhárom esetében a vezérlőegység, inkább csak az van, hogy ezek a kenyerek ilyenek, így vannak készen, csak neked nem ízlik. Mondjuk főleg a 400Ft/kg-os "kenyér" már az ára alapján is rendkívül gyanús.
aug. 25. 07:06
 8/18 anonim ***** válasza:
Én fél évvel ezelőtt a Lidilóban jártam így házi veknivel: nyers volt a közepe és gyomorrontást kaptam. Mivel csak én ettem belőle, ezért egyértelmű volt. Megmutattam a boltnak és kaptam ajándékot. De azóta nem vettem.
aug. 26. 09:23
 9/18 A kérdező kommentje:
Aha, koszi.
szept. 6. 11:47
 10/18 A kérdező kommentje:
En mostmar megoldom, mert mar sorozatban nincsenek megsulve a kenyerek. 1300 ft per kg sevolt megsulve mult heten, harom fékét is vettem. Egyik sem. Megoldom: piritost eszek es meg van oldva.
szept. 6. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!