Mit vesztek vaj helyett, kókusz olajat, margarint stb, és milyet?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Sütibe Rama margarin, kenyérre kenőmargarin, jelenleg éppen Bords Eve. Sütéshez általában napraforgóolaj, néha olivaolaj.
Én nagyon szeretem a vajat egyébként, csak nekem drága, így a mindennapokban nem azt használom. Vannak viszont olyan receptek (süti, egyéb sültek is), amikben nem helyettesítem, mert direkt az adja meg azt az ízt, amit keresek.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
A bords eve nem vaj? Nagyon szeretem. Sokkal finomabb mint egy delma vagy akármilyen margarin.
Sok vajat kenni se lehet, csak cincálja szét a kenyeret. De hs nem teszem hűtőbe akkor meg folyik össze vissza, vagy megpenészedik
Vajat nem kenek kenyérre, kiflire, mert kenhetetlen, kókuszzsírt szoktam. Egészségesebb mint a vaj, mert az növényi, a vaj meg állati eredetű.
Vajkrémet is szoktam, az is jó ötlet.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Nem baromság, a vaj állati eredetű, nagy tévedés hogy egészséges. Koleszterin szint növelő.
Hát ha vki reggelizni akar, nem fog a vaj felett ülni hogy megpuhuljon.
A kókuszzsír meg pont jól kenhető.
Ugy látom maradok ez mellett.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
16
Évmilliók alatt senkinek nem volt baja a koleszterinnel.
Tanulj egy kicsit miért van szükség àllati zsírra
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!