Kókusz zsírt fondanthoz mivel helyettesíthetnék esetleg? Valami ötlet? Margarin nagyon tönkre tenné?
Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 18:59
1/2 anonim válasza:
A fondanthoz nem kell semmilyen zsiradék,csak jó minőségű cukor és víz.
Ha csokit akarsz olvasztani simán,akkor inkább étolaj,mert a margarin vizes,és csomós,sűrű lesz tőle a csoki.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen én is abból szoktam készíteni, demost találtam ezt a receptet és kipróbálom, hátha könnyebb vele dolgozni. Köszi!
Nyújtható fondant bevonat készítése
Hozzávalók:
90 dkg nagyon finom, lisztesre szitált porcukor
10 dkg étkezési keményítő (kb.) – a kettő mennyisége legyen 1 kg
1.2 dl glükóz szirup
6 cl víz
1.3 dkg zselatin
3 dkg fehér növényi zsiradék (pl. kókusz zsír)
1.5 cl glicerin (patikában kapható)
aroma, színezék tetszés szerint, koncentrált festék legyen
2009. júl. 2. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!