Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kókusz zsírt fondanthoz mivel...

Kókusz zsírt fondanthoz mivel helyettesíthetnék esetleg? Valami ötlet? Margarin nagyon tönkre tenné?

Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 18:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A fondanthoz nem kell semmilyen zsiradék,csak jó minőségű cukor és víz.

Ha csokit akarsz olvasztani simán,akkor inkább étolaj,mert a margarin vizes,és csomós,sűrű lesz tőle a csoki.

2009. júl. 2. 19:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen én is abból szoktam készíteni, demost találtam ezt a receptet és kipróbálom, hátha könnyebb vele dolgozni. Köszi!



Nyújtható fondant bevonat készítése

Hozzávalók:


90 dkg nagyon finom, lisztesre szitált porcukor

10 dkg étkezési keményítő (kb.) – a kettő mennyisége legyen 1 kg

1.2 dl glükóz szirup

6 cl víz

1.3 dkg zselatin

3 dkg fehér növényi zsiradék (pl. kókusz zsír)

1.5 cl glicerin (patikában kapható)

aroma, színezék tetszés szerint, koncentrált festék legyen

2009. júl. 2. 19:57

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!