Mit vesztek vaj helyett, kókusz olajat, margarint stb, és milyet?
Sütibe ráma, kenyérre lurpak.
Sütni sima napraforgó olaj.
Kókusz olaj és társaival nem foglalkozok. Remélem nem azt akarod kenyérre kenni.
A 2-es miért lett lepontozva? Besz.rás hogy még ilyen témába is ez megy, de akkor engem is le lehet pontozni, mert egyet értek vele.
Sőt! Delma, és társain kívül, a saját márkás vajaknak sincs semmi bajuk.
Csak is vajat.
A margarin rendkívűl rosz. Első fokozat amikor napraforgó olajas,de a napraforgót deszikálják aratás előtt.
Második fokozat a pálma olaj ami rendkívűl rossz tulajdonsággal bír miután olcsó ipari eljárással kinyerték.
Ennél több érvet is tudnék, de kettő elég lesz.
Sütikbe, kenyérre vaj.
Bő olajban sütéshez napraforgóolaj - ez kb. 1,5 havonta 1 alkalom.
Ételek/be/alá az étel típusától függően vaj, zsír, olívaolaj vagy kókuszzsír.
Sütikbe rama margarin, szendvics be nem szoktam vajat inkább iylen Olyna szendvicskrémeket.
Húst pedig zsirba sutom.
kenyérre sajtkrémet szoktam, midnig megnézem az összetevőket, hogy ne legyen túl hoszú a lista
szintén ilyen a kottage cheese, vagy csinálok körözöttet, vagy tömlős sajt (de annak is megnézem az összetevőit)
és így nem csak zsít eszem, hanem a tejjel/sajttal kalciumot, minimális fheérjét stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!