Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Finom, jóízű konzerv ételeket...

Finom, jóízű konzerv ételeket mondanátok? Olyat, amit csak meg kell melegíteni, és ehető.

Figyelt kérdés
2021. szept. 1. 20:33
 1/9 anonim válasza:
86%
Chilis bab daralt marhahussal. Szerintem a Lidlben a legjobb.
2021. szept. 1. 21:04
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Bevallom: a Globusz ceg soletjat szoktam enni :) Fincsi!
2021. szept. 1. 21:53
 3/9 anonim ***** válasza:
21%

ilyen nem nagyon van

főzzél

2021. szept. 1. 22:05
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
CBA lencsefőzelék ❤️
2021. szept. 1. 22:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Házias Ízek - Magyaros bab egytál csípős kolbásszal
2021. szept. 2. 12:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2021. szept. 2. 13:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Házias ízek pacalja, csülökpörije szerintem tök jó
2021. szept. 2. 21:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólókkal!

Még annyit hozzátennék, ha nem kizárólag konzervben kell gondolkodni (pl. túrázáshoz), hanem van hűtési lehetőség is, akkor a Lidl-ben kapható készétele között is több eléggé jó minőség.

Hideg konzerv esetében még nagy kedvencünk az Aldi-ban kapható Tonhal pikáns szószban. (náluk nem túl jók a konzerv melegételek, de egy- egy akad mégis, de nem tudnám felsorolni, mert nem vesszük rendszeresen)

Ami még nagyon kedvelt nálunk (családunk öt tagjából hárman szeretjük) a Nissin Soba Wok Style instant tészták! Csak forró víz kell hozzá! A poharas verzió elkészítése egyszerűbb, gyorsabb! (de ahol melegíteni tudsz ételt, ott lehet vizet is forralni) Ez nem leves, hanem tészta! Viszont sok jó instant leves is kapható!

Léteznem még az amerikai MRE katonai kajacsomagok is, de én azokat csak valóban vészhelyzet esetére javasolnám, mert nagyon mű ízük van a magyar szájíznek. (ráadásul nagyon drágák és nemigen figyelnek az ételallergiákra)

Milyen célból kérdezted? Mert kiránduláshoz számtalan ételt lehet vinni. Külföldre utazásnál viszont a haton átvihető élelmiszerekről mindig tájékozódni kell, mert sok országba nem lehet akármit bevinni, van ahová semmit!

Harmadik szempont, ha a kamrába való elraktározásra szánod.

2021. szept. 9. 14:46
 9/9 anonim ***** válasza:
jav: határon átvihető
2021. szept. 9. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!