Van babkonzerv, lencsekonzerv, zöldborsókonzerv... Miért nincs sárgaborsókonzerv?
Figyelt kérdés
Hogy lehet az, hogy létezik csicseriborsókonzerv, zöldbab üvegben stb. sárgaborsót meg mindig csak felezve látok az összes multinál, amit aztán 1 óráig főzök. Valaki valami tipp, hogy hol lehet ilyet venni vagy hogy van-e valami oka, hogy nincs?2021. júl. 10. 07:28
A kérdező szavazást indított:
Létezik ilyen (kommentben megírom, hol vehetsz)
Nem létezik ilyen, mert kémiai-biológiai oka van, nem konzerválható
Nem létezik ilyen, mert nem venné meg elég ember, nem érné meg ilyen kis kereslettel
10 szavazat
1/10 anonim válasza:
Én megtaláltam az okát. A sárgaborsó valójában a zöldborsó, csak kezelve van. Hámozva, szárítva, felezve. Mivel szárítva is van emiatt nem lesz ebből konzerv szerintem.
3/10 anonim válasza:
Ugye Te kérdezted a fagyasztott banánt is?
4/10 anonim válasza:
A sárgaborsó gondolom sima borsó, csak ki van szárítva, felesleges lenne ezután még drágán konzervet is csinálni belőle.
5/10 anonim válasza:
Próbáltál már sárgaborsót főzni? Sokkal több benne a keményítő, egész máshogy viselkedik mint a többi. Gyakorlatilag krém lenne belőle a konzervben. Amúgy sok másik hüvelyesből sincs konzerv, mert hasonlóan nem praktikus, pl vöröslencse
6/10 anonim válasza:
#2 vagyok. Nem értem miért lettem lepontozva, én csak belinkeltem hogy találtam ilyeneket szóval valamilyen formában van csak esetleg itt Mo.-n nem kapható.
7/10 anonim válasza:
Mert NEM AZ VOLT A KÉRDÉS, hogy hol van, hanem hogy miért nincs. :-)
8/10 anonim válasza:
Csak viccelni próbáltam, természetesen a szavazásnál is szerepel az általad képviselt opció.
A szomorú igazság az, hogy pár itteni idióta szeret ész nélkül jól lepontozni, pláne ha az illető okosabb náluk - figyeld csak, erre mit fogok kapni. :-)
9/10 A kérdező kommentje:
3: nem én kérdeztem a fagyasztott banánt, de láttam azt a kérdést :D
szerintem ez nincs egy szinten vele, ez logikusabb
2021. júl. 11. 14:08
10/10 A kérdező kommentje:
2: Köszi a linkeket, a 2.at nem tudom megnyitni, a tescos olyasmi, amire gondoltam (bár csak 15% sárgaborsót tartalmaz), a másik 2 külföldi oldal nem érint. De nagyon köszi, hasznos!!!
7-es : de, ez is, olvasd el az opciókat.
2021. júl. 11. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!