Melyik a legfinomabb konzerv készétel?
Régebben nagyon szerettem a Globus babfőzelék kolbásszal konzervet, amikor még laposabb típusú konzervdobozban volt, de az elmúlt években mintha megváltozott volna az íze negatív irányba.
Vannak más márkák, amik szerintetek jobb minőségű konzerv készételeket gyártanak? Nem feltétlenül babfőzelék konzervre gondolok, hanem bármire.
Magasan ver mindent az Aldi Primana sóletje füstölt marhahússal és még olcsó is!
Nekem a Pennyben (időszakosan) kapható Pampol konzervek ízlettek nagyon:
Levesek és húsgombócok különböző szószban.
Házias Ízek magyaros bab egytál csípős házikolbásszal a kedvenc nálam régóta.:)
Bár szeretem ettől a márkától a zöldséges aprópecsenyét, bakonyi sertésragu tésztávalt, zöldséges egytál sertéshússalt, borsos tokányt, pulykahús falatok zöldborsóvalt, szegedi csípős gulyást, rakott tésztát. Ebből a márkából mindet megenném de ezek a nagy kedvencek, de a favorite az amit elsőnek mondtam a babegytál.
Más konzerveket még nem ettem de innen nézve majd kipróbálok újakat is, bár nekem a házias ízek a nyerő :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!