Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mennyire finom a Ventresca(A...

Mennyire finom a Ventresca(A ventresca a tonhal legfinomabb, legpuhább részét jelenti, a has alján) tonhal filé?

Figyelt kérdés
Állítólag a tenger libamája,nem tudom megéri a magas árat amiért látni boltokban

2021. máj. 11. 17:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Sosem hallottam még így nevezve, amiről beszélsz az a toro.

Hogy megéri-e, attól függ, hogy hol veszed, hogy ténylegesen friss halhoz tudsz-e hozzáférni. Magyarországon ez erősen felejtős. Ha kimész Tokióba sushizni, akkor persze zseniális.

2021. máj. 11. 17:53
 2/7 A kérdező kommentje:

Konzervre gondoltam és spanyol elnevezése.

Mert úgy lehet csak friss viszonylag,olivaolajban

2021. máj. 11. 18:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Aki szereti annak biztos.

En kèptelen vagyok megenni a tonhalat, 2x próbáltam, masodjára meghányatott.

Nekem biztos nem érné meg

2021. máj. 11. 18:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem frissen lehet csak friss:D Ez a ton legnemesebb és legdrágább része, kizárt dolog, hogy bármilyen tartósítással meg lehet őrizni a minőséget. Nyersen szokták szusiként, sashimiként fogyasztani.

Konzervben eltéve kb. a mirelit eper, üveges spárga szintjére tippelem az élvezhetőségét, de úgy még sosem ettem.

Én a helyedben erre nem adnék ki pénzt. A hal gyengébb részei sem említhetőek egy lapon még a világ legjobb konzervjével sem.

2021. máj. 11. 19:10
 5/7 A kérdező kommentje:
ok köszi akkor hagyom
2021. máj. 11. 19:14
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Ajánlom a Seaspiracy című dokumentumfilmet, egy életre elmegy a kedved a tonhal evéstől...
2021. máj. 11. 19:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem érdekel a környezet
2021. máj. 11. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!