Mennyire finom a Ventresca(A ventresca a tonhal legfinomabb, legpuhább részét jelenti, a has alján) tonhal filé?
Sosem hallottam még így nevezve, amiről beszélsz az a toro.
Hogy megéri-e, attól függ, hogy hol veszed, hogy ténylegesen friss halhoz tudsz-e hozzáférni. Magyarországon ez erősen felejtős. Ha kimész Tokióba sushizni, akkor persze zseniális.
Konzervre gondoltam és spanyol elnevezése.
Mert úgy lehet csak friss viszonylag,olivaolajban
Aki szereti annak biztos.
En kèptelen vagyok megenni a tonhalat, 2x próbáltam, masodjára meghányatott.
Nekem biztos nem érné meg
Szerintem frissen lehet csak friss:D Ez a ton legnemesebb és legdrágább része, kizárt dolog, hogy bármilyen tartósítással meg lehet őrizni a minőséget. Nyersen szokták szusiként, sashimiként fogyasztani.
Konzervben eltéve kb. a mirelit eper, üveges spárga szintjére tippelem az élvezhetőségét, de úgy még sosem ettem.
Én a helyedben erre nem adnék ki pénzt. A hal gyengébb részei sem említhetőek egy lapon még a világ legjobb konzervjével sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!