Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Szerinted melyik az a termék...

Szerinted melyik az a termék /ez lehet akár mi ami ehető/ ami az utóbbi időkben nagyon nagyot romlott, és nem olyan az íze mint régebben?

Figyelt kérdés
2021. aug. 5. 17:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkoromban kevés ūdítő létezett még, néha szörpöt ittunk szódával vagy vízzel higítva. Ma is emlékszem, ahogy a sűrű málnalé keveredett a vízzel. Nosztalgiából vettem egy ismert málnaszörpöt. Az a híg lötty, ami az üvegben volt, hát nem semmi. Fekete pont a gyártójának.
2021. aug. 6. 10:01
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes kérdés. Különben nem lehet csak az alapanyag számlájára írni a változást, hanem az ember ízlése is változik.

Például én ma minden olyat megeszek, amire 20 évvel ezelőtt rá se bírtam volna nézni. És fordítva, amit 20 éve jóízűen megettem, ma nem esik jól.

2021. aug. 6. 13:45
 13/13 anonim ***** válasza:

Minden tejtermék.

Szárnyasok hűsa

2021. aug. 6. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!