Volt valami olyan élelmiszeripari termék (márkanév nélkül), amivel olyan kellemetlen tapasztalatot szereztél, hogy soha többet nem vettél olyat?
Nekem pl. egy szendvicskrém, ami alighanem állott lehetett, mert vastagon állt a tetején a zsír, gusztustalan látványt nyújtott. Illetve egy előregyártott dobozos krumplisaláta, amitől durva hasfájásom lett. Egyik terméket sem vettem meg többet.
Nálad van hasonló “kegyvesztett” termék?
gorogdinnye
gyerekkoromban egyszer ettem … aztán jol ki is hanytam … olyan ronda volt ami kijott belolem, hogy soha tobbe ra sem tudtam nezni
Sparos tálcás csirkecomb. 3-ból 3x romlott volt, bőven szav.időn belül. Gallicopos 400g os vákuumcsomagolt pulykamellfilé, szintén szavidőn belül szintén romlott. Pedig hűtőtáskával, jégakkuval vittem haza. Azóta ezeket nem veszem.
Coca-Cola termékek( kinley gyömbér, sprite, Cappyk), Márka üdítő, amióta édesítőszerekkel készülnek cukor helyett nem veszem meg őket, mert nagyon gejles, túl édes utóízük lett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!