Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Carbonara tej nélkül?

Carbonara tej nélkül?

Figyelt kérdés
Maggi carbonara alapport használok, amit 3 dl tejjel kell elkeverni,majd megfőzni. Van olyan aki a tejet vízre cseréli? Milyen az íze úgy? Nem merek vele kísérletezni, mert ahhoz,hogy kiborítsam drága.. meg félek,hogy nem sűrűsödne úgy össze, mint a tejtől. Viszont muszáj lenne vízre váltanom
2021. júl. 18. 18:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%
Nem tudom miért kell vízre váltanod, ha a tejjel van a baj akkor esetleg növényi tej? Rizstejnek van szerintem a legsemlegesebb ize
2021. júl. 18. 23:17
 12/16 anonim ***** válasza:
75%

Ez nem carbonara, hanem tej(szín)es szalonnás tészta. Nincs ezzel baj, finom az is, csak nem carbonara a neve.

Egyébként vízzel olyan lesz mint egy krémleves, én nem ajánlanám.

2021. júl. 18. 23:43
 13/16 anonim ***** válasza:
29%

Ó, te jó ég, 'bacon szalonna', meg tej a carbonara-ba, maggi "alap" por. Amit te csinálsz, is biztos jó, csak ne hívd carbonarának. Olyan ez, mintha a babgulyást szójababbal csinálnánk, vagy lencsével.

Most vagy bacon, vagy húsos szalonna. A bacon angol szó, eleve szalonnát jelent.

A carbonara csupán 5 összetevőt tartalmaz: húsos szalonna, pecorino (vagy parmezán), tojás, frissen tört bors, só. Durumlisztes tésztát kell főzni hozzá.

2021. júl. 19. 12:24
 14/16 anonim ***** válasza:
70%
Carbonaraba hogy kerül TEJ? OMG... :D
2021. júl. 19. 13:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Csinálj normális carbonarat. A világ legegyszerűbb kajája. Se tej nem kell bele, se poralap.
2021. júl. 22. 01:15
 16/16 A kérdező kommentje:
Úr isten, valaki adna esetleg választ a kérdésre? Köszi,hogy felsoroltatok 50 elkészítési módot, meg Gordonkodtok, de egy egyszerű kérdés volt, amire igen/nem választ vártam függvényében annak,hogy valaki már kipróbálta. Szeretem az alapport, szerintem b*szott finom, és annyira egyszerű,hogy én is meg tudom csinálni. Nem fogok pepecselni új receptekkel, nekem kényelmes ez a megoldás.
2021. júl. 24. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!