Carbonara tej nélkül?
Figyelt kérdés
Maggi carbonara alapport használok, amit 3 dl tejjel kell elkeverni,majd megfőzni. Van olyan aki a tejet vízre cseréli? Milyen az íze úgy? Nem merek vele kísérletezni, mert ahhoz,hogy kiborítsam drága.. meg félek,hogy nem sűrűsödne úgy össze, mint a tejtől. Viszont muszáj lenne vízre váltanom2021. júl. 18. 18:38
1/16 anonim válasza:
Nem a tejtől lesz sűrű hanem a maltodextrin nevezetű méregtől. Amúgy csináld vízzel. Sz.rabb úgy sem lesz. Az fizikai képtelenség.
3/16 anonim válasza:
2
Legalább ezt ne linkelted volna. Köze nincs az eredeti recepthez. Ez egy rossz vicc.
4/16 anonim válasza:
Hát több köze van, mint a maggi pornak
5/16 anonim válasza:
Csinálhatod narancslébõl is hiszen ennek eleve semmi köze a carbonarahoz.
6/16 anonim válasza:
7/16 anonim válasza:
Carbonaraban nincs semmilyen tejtermek ... bacon szalonna, fokhagyma, bazsalikom es tojas sargaja (fekete bors) ... nincs benne mas.
8/16 anonim válasza:
7
Úgy érted, hogy a pecorinot leszámítva.
9/16 anonim válasza:
7-es nagyon ért hozzá: fokhagyma és bazsalikom hahaha
Egyik se kell bele. Ne magyar oldalakon nézzétek, mind gagyi.
10/16 anonim válasza:
9
Jah meg főleg bacon szalonna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!