Mit reggeliztek?
Ma éppen kenyeret ettem paprikás szalámival, mellé szódával hígított Cappy narancslevet jó hidegen.
Általában zsemlét szoktam enni valamilyen felvágottal, ha olyan kedvem van, akkor zöldséggel, néha vajat vagy sajtot is eszek, alkalmanként tonhalkonzervet, tonhalkrémet, tojáskrémet, sonkát. Van, hogy ilyesmikből melegszendvicset csinálok.
Egy-egy időszakban előfordul, hogy valami sós péksütit eszek, a helyi kis pékségben nagyon finom dolgok vannak. Édeset nagyon ritkán eszek reggelire, nem tudok belőle annyit jóízűen megenni, hogy elég legyen. Ha párhavonta egyszer mégis édeset szeretnék enni, akkor zabkását, müzlit, gabonapelyhet, kakaós vagy fahéjas csigát szoktam enni.
Egy ideje a vizsgaidőszak miatt minden reggel megittam egy energiaitalt, ezt pár napja abbahagytam, helyette hideg gyümölcslevet iszok szódával hígítva, ha hideg van, akkor pedig teázni szoktam, nagy kedvencem a mentás zöldtea.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!