Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit reggeliztek?

Mit reggeliztek?

Figyelt kérdés
2021. jún. 14. 04:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Tojáskrémes kenyeret és teát :P
2021. jún. 14. 08:42
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Tonhalas salátát
2021. jún. 14. 08:42
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Görögdinnyét
2021. jún. 14. 08:58
 14/21 anonim ***** válasza:
69%
Az utóbbi időben teljesen rákattantam a zabkására. Most, hogy itt a gyümölcsszezon, ezer féleképp variálhatom + mindig teszek bele egy kis ízesítetlen fehérjeport is. De egyébként szoktam tojást is enni, vagy tk kenyérből melegszenyát, rizskását, esetleg hamis bundáskenyeret.
2021. jún. 14. 09:19
 15/21 anonim ***** válasza:
84%
Most reggeliztem a tegnapi marhaporkoltbol tarhonyaval :)
2021. jún. 14. 09:20
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Ma éppen kenyeret ettem paprikás szalámival, mellé szódával hígított Cappy narancslevet jó hidegen.

Általában zsemlét szoktam enni valamilyen felvágottal, ha olyan kedvem van, akkor zöldséggel, néha vajat vagy sajtot is eszek, alkalmanként tonhalkonzervet, tonhalkrémet, tojáskrémet, sonkát. Van, hogy ilyesmikből melegszendvicset csinálok.

Egy-egy időszakban előfordul, hogy valami sós péksütit eszek, a helyi kis pékségben nagyon finom dolgok vannak. Édeset nagyon ritkán eszek reggelire, nem tudok belőle annyit jóízűen megenni, hogy elég legyen. Ha párhavonta egyszer mégis édeset szeretnék enni, akkor zabkását, müzlit, gabonapelyhet, kakaós vagy fahéjas csigát szoktam enni.

Egy ideje a vizsgaidőszak miatt minden reggel megittam egy energiaitalt, ezt pár napja abbahagytam, helyette hideg gyümölcslevet iszok szódával hígítva, ha hideg van, akkor pedig teázni szoktam, nagy kedvencem a mentás zöldtea.

2021. jún. 14. 09:53
 17/21 anonim válasza:
38%
14-es respect! Így a helyes:)
2021. jún. 14. 10:21
 18/21 anonim ***** válasza:
77%
Sparos császárzsömlébe tettem saláta mixet és tükör tojást. Előtte és utána is pedig 3 dl víz. Illetve én ilyen melegben főleg cold brew kávét iszok.
2021. jún. 14. 10:31
 19/21 anonim ***** válasza:
88%
ma és holnap zabkása eperrel, utána valamilyen szendvics lesz humusszal, zöldségekkel, hétvégén talán bundáskenyér/tojás
2021. jún. 14. 12:21
 20/21 anonim ***** válasza:
Ma pl. joghurtot müzlivel, barackkal.
2021. jún. 14. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!