1/17 anonim válasza:
Kavezni szoktam csak. Mondjuk ma energiaitalt iszom, mert nem kivantam a meleg italt. 10 korul eszem majd valamit legkorabban szerintem, mondjuk masnak az is normalis reggeli ido, de en ugye most keltem egy oraja kb :D
Hogy mit, majd kiderul, lehet, csak egy rizskasat, lehet szendvicset, de lehet fozok valamit.
2/17 anonim válasza:
Most megiszom a kávém, később majd egy szelet kalács (foszlós, vörösáfonyás, tegnap sütöttem).
3/17 anonim válasza:
Fokhagymás lángost ettem kólával :D
4/17 anonim válasza:
Szalonnás rántottát ettem, kell az energia semmittevéshez.
5/17 lencsefőzelék válasza:
Régi idők rozskenyerére kentem gombás céklakrémet, és eszem hozzá paradicsomot és kaliforniai paprikát.
6/17 anonim válasza:
Zsíroskenyér, lilahagyma, tejeskávé.
Még este megkívántam, de kenhetetlenül kemény volt a zsír. :/
8/17 anonim válasza:
Kivételesen ma reggel nem kívántam semmilyen kaját, ezért csak 1 banánturmixot ittam.
9/17 anonim válasza:
Kivetelesen eeggeliztem. Virsli, frissen sült zsemle, tea
10/17 anonim válasza:
Korpakeksz & fekete tea.
(Rendhagyó, amúgy zabkása szokott lenni és szintén tea, de ma nem volt kedvem hozzá.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!