A fasirtnak art vagy jot tesz, ha sutes elotti napon osszegyurom a hust es a fuszereket?
Figyelt kérdés
jobban atveszi esetleg igy az izesitest?2015. dec. 3. 19:28
1/8 anonim válasza:
Mivel a fasirtban kenyér/zsömle meg nyers tojás is van, nem jó hosszabb ideig tárolni. Egy óra elég ahhoz, hogy összeérjen, ennél több nem kell, és elég kockázatos is, hogy megromlik közben - még hütöben is.
2/8 anonim válasza:
nyugodtan gyúrd be előző nap, nem hiszem, hogy sokkal jobb lesz az íze, de ártani nem árt
3/8 anonim válasza:
Én sokszor szoktam előző nap összeállítani a fasírtot. A hűtőben nem lett semmi baja.
4/8 anonim válasza:
Velem is előfordult már, hogy előző nap gyúrtam össze, mert tudtam, hogy másnap nem lesz elég időm.
A frigóban vidáman eláll, az anyagok jobban összeérnek, és az íze is jobb lesz.
5/8 anonim válasza:
Szinte mindig előző este összegyúrom, és egy éjszakát áll a hűtőben.
Sokkal ízletesebb, mint a "gyorsított" fasírt.
6/8 anonim válasza:
Üdvözlöm a bosszúálló lepontozókat ... :) ugyanazt írtam, mint előttem vagy négyen, csak más szavakkal, megerősítve azokat.
7/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat :)
2015. dec. 7. 08:33
8/8 anonim válasza:
3-as vagyok. Szombaton akartam fasirtot sutni, bekevertem. De nem jutott ra idom. Hetfon sutottem meg, mert vasarnap nem voltunk itthon. Semmi baja nem lett. Sot, finomabb volt, mert jobban erzodnek benne a fuszerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!