Milyen ZOLD-fuszereket ehet 8 honapos korban a baba?
Figyelt kérdés
Meg semmifele fuszert nem hasznaltam a lanyomnak es szeretnem kicsit izesebbe tenni az eteleit.Kizarolag zold fuszerre gondolok (hagymakat meg nem szeretnem kiprobalni).
Koszonom a segitseget!
2010. okt. 21. 15:05
1/6 anonim válasza:
Hagymát nyugodtan adhatsz neki, ha nem is közvetlenül, de az ételben egészben vagy félben megfőzve. Adhatsz már neki perrezselyemzöldet, kaprot. Másat most nem tudok ajánlani, mert úgysem főzöl neki pl. olaszos kaját amibe mehetne oregano vagy bazsalikom -ezeket majd később.
2/6 anonim válasza:
Első vagyok, még a babérlevél jutott eszembe, pl. krumplifőzibe.
3/6 anonim válasza:
Én a kislányomnak már 8 hósan bazsalikomot és metélőhagymát turmixoltam a paradicsomszószba, úgy evett halacskát, csirkét, krumplit. Kanálka oliva olaj mehet bele.
4/6 anonim válasza:
Bazsalikom, oregano, petrezselyem, majoranna. Ezeket én 8 hós korától adom neki, nagyon ízlik.
5/6 anonim válasza:
Ha paradicsomosat főzöl neki abba mehet nyugodtan bazsalikom, sőt egy csipet oregano is.
Ahogy írták előttem, krumplifőzibe babérlevél (ne sokáig főzd benne). Húslevesből a husival répával nyugodtan szedj ki neki petrezselyem levelét is és turmixold össze neki.
6/6 anonim válasza:
Bazsalikom, petrezselyem, kapor;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!