Van olyan sült vagy főtt kajátok amit akár 10-20 napon át minden megunás nélkül fogyasztanátok?
Figyelt kérdés
Mert ugye az ember nap mint nap más kaját szeretne, de ha akár pénztárcát nem befolyásolná, akkor volna olyan étel amit nem unnátok meg sok napon keresztül, ha minden étkezésre csak azt ehetnétek?2014. máj. 30. 19:19
1/16 anonim válasza:
pl túrót szívesen ennék minden étkezésre több napon keresztül
3/16 anonim válasza:
Sult csirkemell az egyik, a masik meg a "csoro" rakottkrumpli
4/16 anonim válasza:
főtt, sült nincs
de a kedvencem a vajas kifli kakaóval, minden nap meg tudnám enni
vagy a kedvenc salátámat
és mondjuk a libamájat is eleszegetném simán 10 napig, ha lenne rá lehetőségem :)
5/16 anonim válasza:
Fúúú ... hát ,akármennyire is szeretek egy ételt,már a 3.nap nem szívesen eszem ugyanazt . És nem is egészséges,kell a változatos éternd.
7/16 anonim válasza:
Bolognai spagetti és kacsazsíroskenyér paradicsommal
8/16 anonim válasza:
Biztosra nem tudom, mivel meg nem ettem semmit egymas utan ketszer, de sanszos, hogy sargadinnye-mango-afonya kombot nagyon sokaig birnam, illetve a Cserpes kremturot es Cserpes kakaos csigat. Sosak kozul nincs ilyen.
9/16 anonim válasza:
Hát ha sült, akkor grillen sütött husit szerintem nem unnám meg, azt mindig szívesen eszem. :)
10/16 anonim válasza:
Bolognai spagi, vagy vadas - de inkább az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!