Mit reggeliztek?
Figyelt kérdés
2021. jún. 14. 04:27
1/21 A kérdező kommentje:
Én tonhalas zabkását tejeskávéval.
2021. jún. 14. 04:28
2/21 anonim válasza:
Hogyhogy ilyen korán kelsz? :D Én tojásrántottát.
3/21 anonim válasza:
Attól függ mikor kelek. Ha ilyen hajnal 4kor mint ma általában csak lenyomok egy protein shaket mert még nem esik jól az enni való. Ha már eltelik egy kis idő utána általában zabot vagy már rendes ch+húst
5/21 anonim válasza:
6kor kelek, 10ig semmit csak cigi kave. Utana 2 szendvics, azzal meg elvagyok vacsoraig.
7/21 anonim válasza:
Én fél 6-kor kelek. Ma epres Jogobella joghurtot ettem egy kis gyümölcsös müzlivel megspékelve.
9/21 anonim válasza:
Ma combsonkát, házi készítésű cukormentes "mogyoróvajat" és egy nyers répát is elrágtam. Utóbbi édesebb volt a "nutella"
10/21 anonim válasza:
Burn Original energia ital
Sajtkrémes fornetti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!