Reggelire főtt tojás, felvágottak, paradicsom, retek, újhagyma.
Ebédre tarja cukkinivel, brokkolival, karfiollal, sárgarépával római tálban.
Vacsorára pedig pizzát sütök.
Hát amúgy nem is sok idő, meg pénzben sem kerül sokba. A húst már tegnap kivettem a fagyról, most reggel felszeletelem, most bepácolom, délben meg megsül magától az edényben a zöldségekkel, 6 adag, 2-3 napig elvagyok vele. A pizza tésztáját is már tegnap megcsináltam, este csak megformázom, néhány feltét rá, pár perc alatt kisül.
Húslevest szerettem volna még, de ma kimarad mert sok más dolog is van.
Reggelire: sült grillkolbász tükörtojással, fokhagymás vajas pirítóssal + ketchup, mustár
Ebédre: kevés megmaradt zöldséges bableves (vegyes lóbabból, füstölt tarjából, -lapockából és -lángolt mangalicakolbászból) csipetkével.
Vacsorára: csirke pad thai (mivel van hozzá itthon minden) hasonló módon elkészítve: [link]
(Különbség, hogy én aprítok még bele kevés fafülegombát, sárgarépát és kápia vagy kaliforniai paprikát és egy szál friss chilipaprikát is és szórok a tetejére kevés friss aprított koriandert.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!